Konu: Küçük ONUR 3 Albüm C.tesi Haz. 20, 2009 5:41 pm
BEN GARDASIM
[color:32cd="red"][color:32cd="Blue"]Kücük Onur - Bir seni özledim Kücük Onur - Kızlar kızlar gelemmi Küçük Onur - Ay karanlık Küçük Onur - Ben gardaşım Küçük Onur - Halil ibrahim Küçük Onur - İsot Küçük Onur - Kibar gelin Küçük Onur - Mezara girmeme lüzüm kalmadı Küçük Onur - Öyle bir sevdaki bendeki Küçük Onur - Yalan dünya Küçük Onur - Yarinlar bizimle Küçük Onur - Yuh Yuh
[color:32cd="blue"]Küçük Onur - Aska Zaman Var Küçük Onur - Babam Küçük Onur - Bir Evimiz OLacak Küçük Onur - Bir Kiz Gordum Küçük Onur - DagLar Aman Küçük Onur - Feryadim Var Küçük Onur - Hadi Hadi Küçük Onur - ILk Defa Küçük Onur - IstanbuL GeceLeri Küçük Onur - Istemedimki Küçük Onur - Su Gurbet Canima Yetti
[color:32cd="Blue"]Küçük Onur - Ah be güzelim Küçük Onur - Ben seni alamadım Küçük Onur - Bu nasıl sevda Küçük Onur - Canım canım Küçük Onur - Çayımda şeker olsan ( remix ) Küçük Onur - Çayımda şeker olsan Küçük Onur - Hayran olam Küçük Onur - Kara bu sevda Küçük Onur - Nerdesin Küçük Onur - Yangınım sana ben